Totes les comandes s'enviaran al domicili indicat pel comprador. La comanda es processarà un cop realitzat el pagament i confirmat el cobrament. Els enviaments es realitzaran diàriament a excepció dels dies no laborables.


La comanda es rebrà a destinació en els termes següents:

Espanya i Portugal:
Per als enviaments dins de la Península la comanda es lliurarà per una empresa de missatgeria (SEUR o MRW) dins del termini de 48h- 72h a partir de la confirmació del cobrament per part de l'entitat bancària (sempre considerant els dies laborables i exceptuant festes locals o nacionals tant de país d'emissió com el de recepció).

El valor dels enviaments es calcula automàticament a través de la web segons el país de destí i sortirà detallat durant el transcurs de la comanda.

(Tècnic Esports es reserva el dret de variar els preus de l'enviament ja sigui per la variació anual dels preus per part de l'empresa de missatgeria o per error de configuració per part de l'usuari, en aquest cas li serà notificat al client abans de procedir a l'expedició).

Els enviaments dins de la Península seran gratuïts a partir de 50 €.

Europa:
Per aquestes comandes l’enviament es realitzarà mitjançant correu ordinari (LA POSTE) dins el termini de 2- 5 dies a partir de la confirmació del cobrament per part de l'entitat bancària (sempre considerant els dies laborables i exceptuant festes locals o nacionals tant del país d'emissió com del de recepció).

El valor dels enviaments es calculen automàticament a través del web segons el país de destinació i sortirà detallat durant el transcurs de la comanda.

(Tècnic Esports es reserva el dret de variar els preus de l'enviament, ja sigui per la variació anual de preus per part de l'empresa de missatgeria o per error de configuració per part de l'usuari, en aquest cas li serà notificat al client abans de procedir a l'expedició).

Els enviaments seran gratuïts a partir de 100 €.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password