Dubte samb els Preus?

Tots els preus de la nostra pàgina web estan indicats en euros. Els preus contemplen impostos per tant són preus finals.

La botiga online funciona vinculada a la botiga física, de manera que els preus de tecnicesports.com són els mateixos PVP que Tècnic Esports, exceptuant les ofertes especials.

TÈCNIC ESPORTS es reserva el dret de modificar els preus de venda, podent ser revisats i modificats ja sigui per errors tipogràfics o fotogràfics.

 

Els estocs són reals?

Les existències són limitades però la seva aparició a la web és en temps real el que ratifica la seva disponibilitat. Si algun client decidís comprar algun article i per error de sistema no hi hagués disponibilitat se li notificaria immediatament (sempre dins d'horari comercial).

 

Es pot fer la compra per telèfon o mail?

Si no té accés a Internet o no vols fer la compra a través de la pàgina. Només ha de contactar amb nosaltres per telèfon o mail, facilitant-nos el o els articles que desitgi juntament amb les seves dades personals i nosaltres crearem la comanda per a que entri en la línia estàndard.

 

I si la pàgina dóna un error?

En el cas que es produeixi algun error a la botiga virtual o no pugui finalitzar el procés de compra posis en contacte amb nosaltres escrivint-nos al correu electrònic info@tecnicesports.com o trucant-nos al telèfon (+376) 832774 (en horari comercial).

 

Com puc saber l’estat de la compra?

Per tenir coneixement de l’estat de la compra ho pot fer de dues maneres:
Entrar en el seu compte i en la secció "Les meves compres" clicar a "Veure Detalls"

Mitjançant contacte telefònic. Li facilitem l'estat i en cas de ser expedit li facilitem el nombre de seguiment de l'enviament "Trucking Nº"

 

Tenen garantia els productes?

Tots els articles que apareixen a la nostra botiga són de les principals firmes esportives de mercat, pel que estan cobertes per una garantia legal sobre qualsevol defecte de fabricació, quedant exclosos tots aquells productes amb defectes o desperfectes a causa d'una manipulació incorrecta o per un desgast produït per un ús inadequat.

 

Quina informació tinc relativa a la resolució de litigis en línea?

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.

Information regarding online dispute resolution pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

The European Commission gives consumers the opportunity to resolve online disputes pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR on one of their platforms. The platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serves as a site where consumers can try to reach out-of-court settlements of disputes arising from online purchases and contracts for services.